SeniorTræf Roskilde

Vindingevej 32

4000 Roskilde

 
mob: 2533 8810
mob: 5363 5359

  kontakt  SeniorTræf

 

HOME Kalender Billedgalleri Information    

 


 
 
Vis som diasshow
Klik på billedet og se stort

Nytårskur 2018
Foto: Preben Sonne
Tekst: Jens Larsen  
                                                         

Den 10 januar 2018 kl. 13, mødtes 61 nytårs friske deltager op ved Baptistkirken Vindingevej 32, for at deltage SeniorTræfs traditionsrige nytårskur. Ole Bækgaard ledte mødet, da formanden var fraværende.

Efter første sang ” Som en nyfødt baby”, digtet af netop Ole Bækgaard, blev der holdt en mindestund vedr. Annie K. Nielsens nylige dødsfald.

Da bordverset var sunget, kunne spisningen begynde, med smørrebrød, øl og vand samt en ostemad.

Efter sangen ”Spurven sidder stumt bag kvist” kunne et spændende punkt tage sin begyndelse, som var udfyldelsen af en tipskupon. Jens Larsen var toastmaster, bistået af Frans Lynglund og Preben Sonne. Kasserer Peter Christensen solgt flittigt ud af spilleplader. Her skulle der gættes på dialekter, som blev afspillet. En dygtig deltager ramte plet med 11 rigtige svar ud af 13 mulige, og fik første præmien, som var chokolade i næsten metermål, der var 2 flasker vin til nr. to og en trøstepræmie til nr. tre. 

Så blev det endelig kaffe og the tid, vel brygger af Hanne Sonne, og Preben Sonne viste lysbilleder fra sommerudflugten 2017 til Samlermuseet på Møn.

Under kaffen blev første halvårs program for 2018 gennemgået, og adskillige gav efterfølgende udtryk for et spændende og afvekslende program, så eftermiddagen kunne afsluttes med indtrykket af nogle interessante, oplysende og underholdende møder i et varmt fællesskab for det kommende første halvår.

     
  Tryk for at se stort billede   Tryk for at se stort billede   Tryk for at se stort billede
  Tryk for at se stort billede   Tryk for at se stort billede   Tryk for at se stort billede
  Tryk for at se stort billede   Tryk for at se stort billede